Blogpost 01-05-2018: Wat is een snelle planga?

Waarschijnlijk heb jij je ook wel eens afgevraagd wat snelle planga betekend. De laatste tijd hoor je het overal op straat, festivals, verjaardagen en zelfs op het nieuws. Om nu voor eens en altijd duidelijkheid te geven over wat nou een snelle planga is hebben wij deze blog geschreven. We houden het kort en krachtig dus deze blog is snel te lezen.

 

Snelle planga

Het woord snelle planga is letterlijk vertaald snelle zonnebril, planga is straattaal voor zonnebril.  Een snelle planga is een zonnebril welke een vlot en apart montuurtje heeft waardoor mensen je van verbazing 2x moeten aankijken voordat ze je snappen. De snelle zonnebrillen op zichzelf bestaan al jaren en zijn geliefd bij vele mensen. De afgelopen tijd is er een stroomversnelling gekomen in de bekendheid van deze snelle zonnebrillen. Deze versnelling in bekendheid is gekomen door rapper Donnie uit Amsterdam.

 

Wie is rapper Donnie?

Rapper Donnie is een rapper uit Amsterdam die het woord snelle planga heeft bedacht. Je zult rapper Donnie waarschijnlijk al kennen van zijn nummer "180 linkerbaan" met de bekende Nederlandse darter Raymond van Barneveld. Donnie is net als vele andere liefhebbers helemaal weg van snelle zonnebrillen. Hij heeft de de term snelle zonnebril persoonlijk omgedoopt tot snelle planga. Op zijn Instagram account met ruim 139 duizend volgers promoot hij de snelle planga volop. Hij is er zelfs zo weg van dat hij een nummer heeft opgenomen genaamd "Snelle planga". Dit nummer is een hit geworden en heeft meer dan 578.000 views op Youtube. Wegens het succes heeft hij nu ook een remix van zijn hit uitgebracht samen met andere bekende Nederlandse rappers namelijk: Bizzey, Bokoesam, Lange Frans, Joost, Joel Beukers en Leipe Dennis.

 

Waar kan ik een snelle planga kopen?

Wij van Plangaplaza bieden een groot assortiment aan snelle plangas. Door ons grote aanbod zit er voor iedereen wat tussen. Zo kun je kiezen uit allerlei kleurtjes en montuurtjes. Wij hebben alle snelle plangas op voorraad waardoor je hem snel in huis hebt. Er zijn veel aanbieders welke levertijden van weken hebben omdat ze de plangas rechtstreeks uit China naar je huis sturen.  Wil je weten welke snelle plangas wij verkopen? Bezoek dan onze shop en kies een vlot montuurtje uit welke bij jou past!

© 2017 - 2024 Plangaplaza | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel